Djuva

image00

Djuva ID er udviklet med lidenskab og respekt for et aktivt liv. Lidenskab, fordi et aktivt liv handler om oplevelser, personlige mål, udfoldelse og adrenalin. Respekt, fordi uheldet kan ramme os alle, hvor som helst og når som helst.

 

Djuva ID – styrker et aktivt liv

Med et Djuva ID-armbånd er du klar til at leve et aktivt liv fuldt ud.

Et aktivt liv er et stærkt liv! Et liv med fart, adrenalin, udfoldelse og ikke mindst bevægelse. Med et personligt Djuva ID rundt om håndleddet er du klar til at leve et aktivt liv fuld ud – på cyklen, når du er ude at løbe, og når du presser dig selv til det yderste. Djuva ID følger dig hele vejen – også på asfalt!

 

Præcis information gør en forskel

Hvis uheldet er ude, så er hurtig og præcis information om din identitet og sundhedstilstand altafgørende. Med et personligt Djuva ID rundt om håndleddet kan andre altid få øjeblikkelig adgang til præcis information om dig og kan kontakte dine pårørende med det samme. Alarmcentralen får de rigtige oplysninger og kan anvise korrekt førstehjælp. Og når redningsteamet ankommer, kender de allerede til eventuelle sygdomme, medicinforbrug og allergier.

fb_icon instagram_icon

https://djuva.dk/

Djuva ApS
Geminivej 66 C
2670 Greve