Sponsor

STØT LOKALSPORTEN

Vær med til at gøre en forskel – støt lokalsporten!

Hvidovre Triathlon Club blev stiftet i november 2015, og er en klub, der primært drives af frivillige kræfter. Derfor søger vi sponsorer, der kan give os mulighed for at vokse, arrangere flere stævner samt tiltrække nye medlemmer.

Vi har omkring 70 medlemmer, og er støt voksende, hvoraf de fleste er fra lokalsamfundet.

Vi har fokus på at være en social klub for alle med lyst til at dyrke triatlon, almindelige motionister som konkurrencemennesker. Det vigtigste i klubben er fællesskabet, samt en kontinuerlig stræben efter at blive en bedre triatlet, samt klub. Dette skal opnås igennem medlems involvering, fælles træning og udveksling af erfaringer.

Vi afholder pt. 1 lokalt stævner årligt og deltager desuden i en række øvrige stævner. Herunder bemanding af Ironman Københavns løberute. Derudover afholder vi også forskellige sociale arrangementer som f.eks. foredrag, bikefit, natsvøm og klubfest.

De primære former for sponsorering er

1.Tøjsponsor som er tryk på vores klubtøj,

  1. Navnesponsor, som er et Powered by Sponsornavn,
  2. Event sponsor, som er sponsorering af de enkelte arrangementer, enten økonomisk eller via specielle rabat aftaler til disse.

Der er forskellige eksponerings muligheder tilknyttet de forskellige former for sponsorering, herunder et fast antal opslag i vores grupper, #tag på sociale medier, samt mulighed for specielle klub tilbud kun til medlemmer.

I forbindelse med sponsorater foretrækker vi ovenstående, men er også lydhør overfor forslag til andre former for sponsorater.

Vil du vide mere om klubben og om at være sponsor for Hvidovre Triathlon Club kan kontakte bestyrelsesmedlem Lasse Jensen på Lasse.jensen@hvtri.dk.